サクッと簡単に作る予定だったチキントラクターだけど、設計もなしに作り出して浮かぶアイデア詰め込んでたら中々終わらない作業になってしまった。
My plan was making it in two days but ideas kept coming out…or more like I should’ve made a real plan for it. So I spent four days working on it.
七輪で焼くとなんでも美味しくなるのは何故だろう?貰ったたアマゴと収穫したアスパラに厚揚げ焼いて頂きまーす!釣りに行きたいな~
Food gets tasty if we use Shichirin(Japanese mini BBQ). Amago trouts from neighbor, asparagus from grandma’s garden and deep fried tofu were yummy on it!
小屋部分とトラクター部分でL字型の予定だったけど、空間を広くするのに開口部を斜めにしてみた。
I changed the shape on a slant instead of simple L-angle. So they have more space to play.
とろろ蕎麦、最近料理にハマっている渓の見た目も美しい手料理は毎日の楽しみ。明日のご飯は何かな~
Yam Soba was the dinner for the day. Looks good doesn’t it? Kei is into cooking nowadays and I sincerely appreciate it. Can’t wait for the next meal!
Nobu
コメントを残す